Top Menu

Tel. +31(0)30-305 00 72

info@vemanservices.nl

VERZENDING NEDERLAND

DHL verzending met tracking nummer

NIEUWE PRODUCTEN

Bekijk onze nieuwe producten

OVER ONS

Veman Services

Bedrukte kleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Laat uw bedrijfskleding bedrukken door TVV bedrukken.
Wij kunnen uw bedrijfskleding borduren of de kleding bedrukken. Voorzie de kleding ook van uw logo. Bedrijfskleding met logo is goed voor de naamsbekendheid en de herkenbaarheid van uw bedrijf.

 

Evenementen

Een ballonnenboog is perfect als indrukwekkende entree voor uw gasten! Wilt u opvallen in die drukke winkelstraat en extra stopkracht genereren? Of geeft u een feest in een zaaltje en wilt u uw gasten welkom heten?

Ook ballonnenpilaren zijn zeer gewild als decoratie voor zowel binnen als buiten. De grote ballon kunnen wij ook bedrukken met een logo of tekst. Deze optie is momenteel alleen mogelijk middels een offerteaanvraag.

Een ballonnenboog is perfect als indrukwekkende entree voor uw gasten! Wilt u opvallen in die drukke winkelstraat en extra stopkracht genereren? Of geeft u een feest in een zaaltje en wilt u uw gasten welkom heten?

Ook ballonnenpilaren zijn zeer gewild als decoratie voor zowel binnen als buiten. De grote ballon kunnen wij ook bedrukken met een logo of tekst. Deze optie is momenteel alleen mogelijk middels een offerteaanvraag.

Wij denken mee welke strategie.

Bijvoorbeeld piket paaltjes kunt u in combinatie met een (rode) loper en bijvoorbeeld een ballonnenboog voor de deur plaatsen. U kunt ook bepaalde gedeeltes afscheiden die niet toegankelijk mogen zijn voor uw gasten.

Op deze manier maakt u uw entree super aantrekkelijk voor uw gasten!

 

Veman Services

Heel trendy zijn ballonnen, gevuld met helium, de lucht in laten gaan, al dan niet met een eigen kaartje eraan.De kleur van de ballonnen kan worden aangepast.

Steeds meer mensen hebben de behoefte om van een begrafenisritueel iets persoonlijks te maken. Wij willen u hierin graag ondersteunen. De mogelijkheden met ballonnen zijn onbeperkt, doch uw wensen staan centraal.

Op een begrafenis is het moment dat er vele ballonnen geruisloos naar de hemel stijgen, met of zonder ballonkaartje, een mooi moment van overdenken. Laat u adviseren door een van onze gespecialiseerde medewerkers.

ONZE RELATIES

DeFabrique, Utrecht

DeFabrique is een voormalig fabrieksterrein op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Eind jaren 90 van de twintigste eeuw werd het overgenomen door de familie van Eck. Zij verbouwden het tot een evenementenlocatieWEBSITE

Ikea, Nederland

Het IKEA concept vertrekt vanuit het idee een assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn, en niet slechts voor enkelingen. Dit bereiken we door functie, kwaliteit, design en waarde te combineren, steeds met de duurzaamheid voor ogen.WEBSITE

Nike, Nederland

Overal, altijd en bij elk weertype. Presteer op je best met schoenen en kleding van Nike. Typen: Hardlopen, Voetbal, Sportschool, Basketbal, Tennis, Skateboarden, Golf, Crosstraining, Surfen, Yoga.WEBSITE

Carrec Technocenter BV, Soesterberg

Carrec Technocenter BV is een Bovag revisiebedrijf, dat is gespecialiseerd in de reparatie en revisie van automotoren, handgeschakelde versnellingsbakken en verstuivers in de ruimste zin van het woord. Daarnaast leveren wij onderhoud, chip- en eco-tuning.WEBSITE

City Skydive, Utrecht

City Skydive waar je dromen werkelijkheid worden. In een veilige omgeving, onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs, kun je als recreantvlieger een vrije val ervaren. Alsof je op 4000 meter hoogte uit een vliegtuig springt, maar dan zonder ook daadwerkelijk uit het vliegtuig te hoeven springen.WEBSITE

Rabobank, Nederland

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Ook heeft u inspraak in ons beleid en onze maatschappelijke projecten.WEBSITE
“ We handelen niet goed omdat we deugd bezitten of excellent zijn, maar we hebben juist die eigenschappen omdat we goed gehandeld hebben.”

– Aristoteles –

WAAROM ONS KEIZEN

 

Het is erg lastig om tussen de vele aanbieders van zakelijke evenementen en incentive te kiezen. Allemaal laten we de meest mooie bestemmingen zien en bijna altijd is alles mogelijk. Dat klopt inderdaad maar daar hangt dan vaak wel een bepaald prijskaartje aan.

Wij gaan graag de uitdaging aan met elk project om “alle wensen mogelijk te maken”, maar dan ook rekening houdend met het beschikbare budget of de persoonlijke wensen. Wij denken dat we ons daar in onderscheiden.

Onze website geeft je wel een indruk van de projecten en werkzaamheden die wij voor je kunnen doen.

Een stukje inspiratie of juist eliminatie. Wij zelf zien het als een verlengstuk van een visitekaartje.

In ons bestaan hebben wij nog nooit alleen op basis van onze website een opdracht van een klant gekregen.

ONS TEAM

Een bijzonder hecht team, dat voor elkaar gaat, betrokkenheid toont; bij elkaar, bij de opdrachtgevers en ook bij de leveranciers.

Want uiteindelijk kan een evenement alleen een groot succes worden wanneer alle partijen diezelfde passie delen.

Er heerst een informele werksfeer en er is vrijheid. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid is van groot belang.

Trees Keijner

The Mastermind

Rick Paap

Technical lead

Jo Kasri

Employee

Kees Draaier

Employee

ONZE MERKEN

btt